top of page

Do., 14. Juli

|

Tystberga

Skogsbad på Nynäs slott

Avkopplande stund i naturen med guide

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad på Nynäs slott
Skogsbad på Nynäs slott

Tid och plats

14. Juli 2022, 11:30 – 13:00

Tystberga, Nynäs slott, 611 99 Tystberga, Sverige

Om evenemanget

Ta en paus vid Nynäs slott

Unna dig en stund för ditt eget välbefinnande med skogsbad i underbar natur! Under dagen plockar vi med oss allt som vi mår bra av i naturen och får en stunds skön avkoppling på köpet. Fokus  är att gå ner i varv hitta återhämtning och fylla på energi.

Vi kommer skogsbada (Shinrin-Yoku) genom att bada alla sinnen (alltså inte bada i sjön).

Historiska marker

Marken kring Nynäs slott har använts av människor i tusentals år och det är inte många generationer sedan som folk levde av och med naturen. Mycket har hänt sedan dess och idag har vi tappat en del av den kontakten. Bada dina sinnen i naturen och sänk blodtryck och stresshormoner, en naturlig återhämtning när den är som bäst! Följ med på en kravlös stund i naturen tillsammans med Mikael på Naturkraft Eskilstuna, utbildad stresspedagog.

Bokning

Bokning sker via naturkrafteskilstuna.se Klicka på knappen "Intresseanmälan" och lämna dina uppgifter, så återkommer Mikael med betalningsinformation. 200:- per person.

Det går också bra att göra en "walk-in" och boka direkt i vård Gårdsbutik.

Mötesplats

Vi startar och avslutar vid Gårdsbutiken som ligger i gaveln på en av ladugårdsbyggnaderna intill stora parkeringern (den första parkeringen man kommer till).

Bra att veta

Välj oömma kläder efter väder, något att sitta på, paraply eller regnställ samt varm tröja eller varm jacka att ta på när vi sitter still. Inga förkunskaper krävs.

Dela detta evenemang

bottom of page