top of page
NATURKRAFT BLOGGEN

Naturvägledning och hälsa


I maj var jag på ett seminarium med Centrum för naturvägledning (CNV) som handlade om naturvägledning och hälsa. Det var mycket givande och framför allt så kände jag starkt- och fick bekräftat att jag är på rätt väg med min verksamhet. Det finns som sagt mycket forskning som pekar på att naturen har en stressreducerande funktion.

I veckan träffade jag naturhälsorådgivaren och författaren Åsa Ottosson som var med på seminariet. Jag träffade Åsa för en intervju till Eskilstuna-Kuriren där hon berättar om skogsbad och vad den kan ha för positiva effekter.

Här kommer en länk med mycket bra information och fakta om naturupplevelser och hälsa, klicka på länken.

Länk till reportaget med Åsa kommer efter helgen när artikeln publicerats.

Ha en riktigt trevlig nationaldag. Hoppas du får ledigt och kan tillbringa en stund i naturen för att få lite kvalitetsavkoppling.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page