top of page

Ring för öppettider

|

Rademachersmedjorna

Lilla Verkstan

Välkommen till Naturkraft Eskilstuna.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lilla Verkstan
Lilla Verkstan

Tid och plats

Ring för öppettider

Rademachersmedjorna, Lilla Verkstan Eskilstuna

Om evenemanget

Jag har nöjet att utöka verksamheten till Lilla Verkstan som ligger i kulturreservatet Rademachersmedjorna i Eskilstuna.

Här ska jag tillverka saker av naturmaterial, exempelvis ryggsäckar, knivar och annan praktisk friluftsutrustning.

Jag kommer hålla workshops och kurser med olika teman på hur man kan använda naturens resurser.

Dessutom ska jag presentera veckans växt och vad man kan göra och använda växten till, allt för att inspirera besökare att söka sig tillbaka till naturen.

Vi öppnar redan i januari tors-lörd men verksamheten beräknas vara i full gång till vårmarknaden. Ring 0705657680 för öppettider.

Här kommer det finnas något för alla som har ett intresse för natur, kultur, historia, bushcraft och handarbete, gammal som ung.

Lilla Verkstan kommer fungera som ett trevligt komplement till mina övriga aktiviteter i naturen. Här kan vi även samlas innan vi drar ut på ett företagsevent, överlevnadskurs eller ett skogsbad.

Vill du bara komma ner och njuta av lugnet på Rademachersmedjorna så är du välkommen att besöka mig i Lilla Verkstan och se på när jag syr och slöjdar föremål.

Tälja på lunchen.

Om du vill så är du välkommen på din lunchrast för att sitta ner och tälja en stund. Du får låna kniv och jag har slöjdmaterial att välja ifrån. Jag hjälper dig att komma igång om du vill.

När du täljt klart för stunden sätter vi en lapp med ditt namn på ditt alster och förvarar den i Lilla Verksatan till nästa gång du vill komma och tälja.

När du känner dig klar är det bara att ta hem det du täljt. Allt helt gratis!

Det här är bara en liten del av allt som Naturkraft och du kan göra i Lilla Verkstan på Rademachersmedjorna.

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page