Onsdagar kl:17.00 - 18.30 | Samling vid Rekarneskolans huvudentré

Mickes promenadgrupp

OBS! Nu är det uppehåll på promenadgruppen. På onsdagar promenerar vi i Kronskogens fina natur och du är välkommen att följa med.
Mickes promenadgrupp

Tid och plats

Onsdagar kl:17.00 - 18.30
Samling vid Rekarneskolans huvudentré , Krongatan 14, 632 26 Eskilstuna, Sverige

Om evenemanget

Välkommen att följa med på en kravlös promenad i Kronskogens fina natur.

Vi går på blandat underlag, mestadels breda fina stigar och ibland går vi på lite smalare och mer kupperade stigar. Meningen är att alla ska kunna hänga med oavsett anledning eller förutsättningar.

De här träffarna är gratis och arrangeras i sammarbete med föreningen Balans och Studieförbundet Vuxenskolan. Du behöver anmäla dig till Magnus Werner på Studieförbundet Vuxenskolan för att delta och då är du även försäkrad under promenaden. Eller så kommer du och deltar så löser vi det andra sedan, huvudsaken är att du kommer och följer med på promenaden. 

Löpande information om promenaderna sker i facebookgruppen (Mickes promenadgrupp) som du kan bli inbjuden till om du är intresserad. Parallellt med promenadgruppen finns det även löpgrupp för de som vill utmana sig lite mer. Löpgruppen leds av Magnus Werner och vi samlas på samma plats och vid samma tid. På så vis kan vi lära känna fler och få större social gemenskap.

Välkomna!

Dela detta evenemang