top of page

lör 26 sep.

|

Rocklösa Gård

Mindfullness-vandring med skogsbad

Välkommen till Rocklösa Gård, som är en ekologisk gård, med anor från stenåldern. Här finns mäktiga ekbackar, gammelskog, sjö och ängar. En plats som skapt för kreativ vandring och återhämtning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mindfullness-vandring med skogsbad
Mindfullness-vandring med skogsbad

Tid och plats

26 sep. 2020 10:00 – 27 sep. 2020 10:00

Rocklösa Gård, Rocklösa, 646 96 Stjärnhov, Sverige

Om evenemanget

OBS! Bokning sker via www.rocklosa.se

Ta klivet från uppkoppling till avkoppling, med mindfulness-vandring och skogsbad i en fantastisk natur i hjärtat av Sörmland.

Mindfulness-guiden hälsar er välkomna klockan 10:30 och du får ett matpaket med lokalproducerad mat att ha med under dagen.

Stresshantering och avkoppling.

Tillsammans vandrar vi genom olika naturtyper och upplever dem med våra sinnen. Du får tips och verktyg att hantera din stress och du kommer få en inblick i hur vandring i naturen fungerar återhämtande och stärkande.

Under dagen kommer det finnas utrymme för både egen reflektion och social gemenskap.

Eftersom vi mestadels kommer vara ute så rekommenderas oömma kläder och skor efter väder, lämpliga för vandring. Vi kommer totalt att vandra cirka 4 kilometer. Det finns tillgång till riktig toalett under nästan hela dagen.

Dagen leds av avspännings- och stresspedagogen Mikael Andersson och som också är mindfullness-instruktör.

Till Rocklösa gård kommer du med bil och checkar in kl 10. Efter en skön dag utomhus återvänder du till Rocklösa och ditt boende. Här kan du relaxa med bastubad, ta en skön dusch, njuta på vår stora terrass, dricka lite kaffe/te, sitta framför brasan eller bekanta dig med gården och omgivningarna. På kvällen välkomnar vi dig till bords och du serveras en god, vällagad trerättersmeny gjord på råvaror av högsta kvalitet. Efter en god natts sömn i ett av våra dubbelrum möts du nästa morgon av vår frukostbuffé med hemlagat och mycket lokala produkter.

Det här får du:

  • Boende med del i dubbelrum
  • Vandring med utbildad ledare
  • Skogsbad
  • Mindfullness
  • Matsäck
  • Relax på gården med bastubad
  • Kaffe/te
  • Trerättersmiddag med dryck
  • Frukostbuffé med hemlagat och lokala produkter

Mindfullness-vandring med skogsbad, mat och övernattning 2.045:-/person Paketet innehåller: Boende med del i dubbelrum Vandring med utbildad ledare Skogsbad Mindfullness och reflektion Matsäck Relax på Rocklösa med bastubad Kaffe/te Trerättersmiddag med dryck Frukostbuffé med hemlagat och lokala produkter

Tillval: Enkelrumstillägg 300:- Extra natt boende med frukost 450:-/p i dubbelrum Extra natt boende med frukost i dubbelrum och 3-rättersmiddag 950:-/p Paketet kan kombineras med våra övriga paket, ring för prisuppgift.

BOKA Välkommen att boka via 070-550 11 49 eller paket@rocklosa.se.

Grupper kan även boka andra datum.

Dela detta evenemang

bottom of page