Kontakta mig för mer info: | Bälgviken station

Vandra och paddla efter Sörmlandsleden vid Näshultasjön

Det här vandringspaketet är en riktig pärla, eller vad sägs om att: Vandra på en av Sörmlandsledens finaste sträckor och paddla på den intilliggande Näshultasjön.

Tid och plats

Kontakta mig för mer info:
Bälgviken station, 635 18 Husby-rekarne, Sverige

Om evenemanget

Under sommaren kommer jag erbjuda vandring på Sörmlandsleden etapp 24:2 och 24:3 längs med Näshultasjön, med start vid gamla stationen i Bälgviken. Se karta.

Därifrån vandrar man mot Svalboviken, med stopp vid Kvarntorp eller vid Sandvik för mat. Därefter vandrar man några kilometer till. Totalt cirka 1 mil vandring.

Därefter är det dags att vila benen och sätta armarna i arbete. Nu kommer du att paddla i den fina Näshultasjön som du haft på din västra sida under stora delar av vandringen.

Den här vandringen/paddlingen går även att få en guide med under hela dagen och om du vill fixar vi maten också. Men det går lika bra att vara själv eller tillsammans med familjen/kompisarna.

Aktiviteten går att dela upp på två dagar med övernattning i skogen. Eller om man vill ha en fysisk utmaning så går det att genomföra aktiviteten under en dag.

Mer information kommer..

Dela detta evenemang

©2020 Naturkraft Eskilstuna

  • Facebook
  • Instagram