top of page
FÖR FÖRETAG

För dig som är företagare och har anställda:

Som företagare har du mycket att vinna med frisk personal. Du har dessutom krav att hjälpa anställda med stressrelaterade problem så de kan komma tillbaka till en arbetsmiljö som fungerar för dem.

Eftersom utmattningssyndrom är både en personlig tragedi och en företagsekonomisk katastrof så gäller det att tänka förebyggande. Att jobba preventivt för friskare personal och bättre arbetsmiljö är med andra ord mycket ekonomiskt försvarbart.

Jag erbjuder gruppaktiviteter och enskilda möten för att inspirera personalen till en hälsosammare livsstil. Dessutom berättar jag varför och hur kroppen reagerar på stress och vad man kan göra för att minska eller hantera stressen.

Jag kan besöka företaget för ett föredrag eller hålla i en workshop där jag berättar om stressterapi i naturen och hur viktigt det är med återhämtning och fysisk aktivitet. Eller så träffas vi ute i naturen och har aktiviteten där och gör det till en trevlig kick off eller teambuilding?

Mina företagsevent prioriterar närproducerat och har ett hållbart tänk.

Kontakta mig för offert eller andra frågor:

info@naturkrafteskilstuna.se

Hos Arbetsmiljöverket hittar du mer information om stressrelaterade problem som kan vara av intresse för dig som driver företag och har anställda.

Länk: Arbetsrelaterad stress

bottom of page