top of page
NATURKRAFT ESKILSTUNA
Mer om Mikael Andersson
STRESSCOACH & RÅDGIVARE
Mikael Andersson Avspännings- och Stresspedagog med inriktning mot stressterapi i grupp i naturen. Samt naturguide och kursledare i friluftskunskap.

En naturlig mötesplats

Naturen är en stor del av mitt liv och på senare tid har jag använt skogen som mötesplats för olika aktiviteter.

2017 fick jag Eskilstuna Kommuns Miljöpris för att jag bland annat inspirerat människor att komma ut i naturen. Länk till priset: Klicka här!
Under dessa träffar har jag märkt att många människor tappat den vardagliga kopplingen till naturen och att de mår mycket bra av att återupptäcka den.
Naturen ställer inga krav, mer än att du har någorlunda lämpliga kläder på dig. I naturen behöver man inte göra någonting, man kan bara vara, men om man vill hitta på något så finns det massor att göra.
Jag är utbildad och diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med kognitiv inriktning. Vilket betyder att jag hjälper dig att hitta dina verktyg för att förstå- och hantera din stress. Det finns massor av forskning som stärker min uppfattning om att vi människor mår bra av att vistas i naturen.
Kombinationen stressterapi och natur är en perfekt kombination som gör att du har bättre möjlighet till stresshantering och rehabilitering.

Jag har dessutom lång erfarenhet av natur och friluftsliv och bland annat arbetet som naturguide, kursledare och utbildat grupper i friluftslivskunskap, vilket borgar för att jag kan hantera grupper i naturen på bästa sätt.

REGISTRERA & FÖLJ MIG

Gå med i vår sändlista

Missa aldrig en uppdatering

bottom of page