top of page
Mer om Mikael Andersson
STRESSCOACH & RÅDGIVARE
Mikael Andersson Avspännings- och Stresspedagog med inriktning mot stressterapi i grupp i naturen. Samt naturguide och kursledare i friluftskunskap.

Naturkraft Eskilstuna drivs av Mikael Andersson.

Jag erbjuder avspännings- och stressterapi i naturen för människor med utmattningssyndrom, utmattningsdepression, utbrändhet eller liknande stressproblem.

Vi träffas i grupper om cirka 4-8 personer, eller enskilt om man så önskar. Träffarna är utformade efter deltagarnas fysiska förmåga.

Stressterapi och återhämtning i naturen passar även för den som känner att tiden inte räcker till, eller om man är anhörig till en sjuk person och behöver hämta kraft. Att delta i mina aktiviteter kan vara som en slags omstart inför återgång till arbetslivet efter en längre tids sjukskrivning.

Jag arbetar förebyggande och med rehabilitering. Massor av studier och forskning stärker min tes att vi mår bra av att vara i skogen.

Som stresspedagog ger jag dig verktyg att kunna jobba vidare med din stress på egen hand.

I naturen kan du hämta kraft. Naturkraft.

Du är också välkommen att delta på någon av de friluftsinriktade kurserna som jag arrangerar.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om de olika Naturkraft-paket som jag erbjuder. Jag riktar mig både till myndigheter, företag och privatpersoner.

/Mikael Andersson

REGISTRERA & FÖLJ MIG

Gå med i vår sändlista

Missa aldrig en uppdatering

bottom of page